Tiplijn: 06-19541384

Automobilist onder invloed van drugs rijdt tegen vrachtwagen op A27

0

HOOGBLOKLAND – Een automobilist is in de nacht van zondag op maandag 11 oktober op de A27 bij Hoogblokland tegen een vrachtwagen gereden. De bestuurder van de auto bleek vermoedelijk onder invloed van drugs te zijn. Het ongeval op de rijbaan richting Gorinchem gebeurde omstreeks 02.30 uur. De brandweer, politie en een ambulance rukten uit.

De automobilist bleek tegen de achterkant van een vrachtwagen te zijn gereden. Hij moest voor controle naar het ziekenhuis worden gebracht. Omdat agenten vermoedden dat de man onder invloed van drugs was, is hij na de controle in het ziekenhuis direct aangehouden. De bestuurder is overgebracht naar het politiebureau. Daar is proces-verbaal tegen hem opgemaakt en is zijn rijbewijs ingevorderd.

Foto: politie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer