Tiplijn: 06-19541384

Brandweer Dordrecht assisteert bij uitslaande kantoorbrand in Moerdijk

0

MOERDIJK – In een kantoorpand aan de Oostelijke Randweg in Moerdijk is in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 oktober 2021 een uitslaande brand uitgebroken. Omstreeks 02.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. De brandweer schaalde op naar middelbrand.

Naast twee blusvoertuigen uit de regio Midden- en West-Brabant kwam ook een hoogwerker van de brandweer uit Dordrecht kwam ter plaatse. Brandweerlieden hebben het vuur geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Bij de bluswerkzaamheden is een brandweerman lichtgewond geraakt. Hij is door ambulancepersoneel behandeld.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer