Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust brand in stacaravan Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De brandweer is zaterdagavond 9 oktober 2021 omstreeks 21.50 uur uitgerukt voor een brand in een stacaravan aan de Spoorweg in Hardinxveld-Giessendam. Jongeren die aan de voorzijde van de caravan bijeen waren hadden een brandlucht waargenomen. Korte tijd later werd aan de achterzijde van de stacaravan brand ontdekt. De jongeren zijn gestart met een eerste bluspoging en het wegrijden van aangrenzende hooibalen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en had het vuur snel onder controle. De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto’s: Jorrit de Haas

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer