Tiplijn: 06-19541384

Automobilist raakt te water langs Krommeweg in Hendrik-Ido-Ambacht

1

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een automobilist is zondagmiddag 10 oktober 2021 met zijn auto te water geraakt langs de Krommeweg in Hendrik-Ido-Ambacht. Het ongeval gebeurde omstreeks 13.10 uur ter hoogte van het AVIA tankstation. Politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder is door ambulancepersoneel nagekeken en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water gehaald en afgevoerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Hij is niet zomaar ter water geraakt! Er heeft een ongeluk plaats gevonden,waardoor hij ter water geraakt is!

Reageer