Tiplijn: 06-19541384

Vrouw slaat met auto over de kop op A15 bij Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een vrouw is zaterdagochtend 9 oktober 2021 met haar auto over de kop geslagen. Dit gebeurde even na 11.00 uur op de A15 bij Sliedrecht, op de rijbaan richting Rotterdam. De auto kwam volgens de politie eerst in de middenberm terecht. Daardoor verloor de vrouw de macht over het stuur en sloeg met haar auto over de kop. Politie, brandweer en een ambulance rukten uit.

Ook het team van de traumahelikopter kwam met de auto ter plaatse. De bestuurster is door de brandweer en ambulancedienst uit de auto gehaald. Ze is na controle naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Rijkswaterstaat zorgde ervoor dat de twee rijstroken werden afgezet. Verkeer kon het ongeval passeren via de vluchtstrook naast de middenberm. Vanwege de wegafsluiting ontstond file. De brandweer hielp het bergingsbedrijf om de auto weer op vier wielen te zetten.

Foto’s: Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer