Tiplijn: 06-19541384

Man wordt onwel op zeeponton in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een man is vrijdagavond 8 oktober 2021 onwel geworden en overleden op een zeeponton in Hardinxveld-Giessendam. De man was even voor 20.00 uur aan het werk op een scheepswerf aan de Rivierdijk. Tijdens zijn werkzaamheden op het ponton werd hij onwel. De hulpdiensten kwamen daarop met spoed ter plaatse om hulp te verlenen. Ook een Mobiel Medisch Team kwam per helikopter ter plaatse en landde op het zeeponton. Ondanks de inzet van de hulpverleners overleed de patiënt ter plekke. Het lichaam van de man is met behulp van een hijskraan naar beneden gebracht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer