Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder raakt gewond bij ongeval in Noordtunnel; weg weer vrijgegeven

0

ALBLASSERDAM – In de Noordtunnel bij Alblasserdam, op de baan richting Rotterdam, is woensdagochtend 6 oktober 2021 een ongeval gebeurd. Een motorrijder is hierbij gewond geraakt. Alle rijstroken in de tunnel waren tussen 07.40 uur en 08.20 uur afgesloten voor al het verkeer. Inmiddels is de weg weer vrijgegeven. De motor is meegenomen door een bergingsbedrijf en de motorrijder is per ambulance meegenomen. Door het ongeval en de wegafsluiting ontstond een lange file en een vertraging van 130 minuten, meldde de ANWB. Ook in Alblasserdam ontstonden files. Zo stonden de voertuigen stil tot op de Oost-Kinderdijk.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer