Tiplijn: 06-19541384

Melding steekpartij Nieuw-Lekkerland lijkt mee te vallen

0

NIEUW-LEKKERLAND – De politie en de ambulancedienst zijn woensdagavond 6 oktober 2021 met spoed op pad gegaan voor een melding van een steekpartij in de buurt van supermarkt Albert Heijn in Nieuw-Lekkerland. In de nabijgelegen Saturnusstraat zou één slachtoffer zijn. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, bleek het allemaal erg mee te vallen. “Er is niet gestoken en het is niet eens zeker of er sprake is van een mes. Er is alleen iets glimmends gezien tijdens een opstootje,” vertelt een woordvoerder van de politie.

Een man uit Nieuw-Lekkerland raakte bij het vechtpartijtje lichtgewond in zijn gezicht. “Hij hoeft niet mee naar het ziekenhuis. De man heeft aangifte gedaan. Er zijn geen aanhoudingen verricht,” aldus de politiewoordvoerder.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer