Tiplijn: 06-19541384

Man ernstig gewond na val in haven Dordrecht

0

DORDRECHT – Een man is maandagmiddag 4 oktober 2021 ernstig gewond geraakt in Dordrecht. Omstreeks 13.15 uur kwam de man in het water van het Malle Gat, nabij de Van Leeuwenhoekweg, terecht. Het slachtoffer kon uit de haven worden gehaald en werd vervolgens op een afgemeerd schip gelegd. Hier bleek dat de man een circulatiestilstand had en gereanimeerd moest worden.

Naast de ambulancedienst, de brandweer en de politie kwam ook een Mobiel Medisch Team uit Amsterdam ter plaatse. Het slachtoffer is op het schip behandeld en vervolgens met behulp van een hoogwerker van dit schip ‘gehesen’. De man is daarop met spoed en onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis vervoerd. “Over de toedracht van de val in het water is bij ons niets bekend. Wij doen onderzoek naar het incident,” meldt een voorlichter van de politie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer