Tiplijn: 06-19541384

Dronken automobiliste (23) rijdt tegen politiebus in Dordrecht

1

DORDRECHT – Een 23-jarige Dordtse automobiliste is in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 oktober op een politiebus gereden in Dordrecht. Het ongeval gebeurde rond 03.00 uur ’s nachts op de Rijksstraatweg. De politie was daar vanwege een ruzie tijdens een feestje. Op het moment dat de agenten weer wilden vertrekken kwam een auto aangereden die een verkeerspaal uit de grond ramde. Vervolgens kwam de bestuurster met haar auto op de verkeerde weghelft terecht en tegen een politiebus tot stilstand.

De bestuurster van de auto raakte niet gewond. Ook geen van de agenten raakte gewond. De automobiliste bleek onder invloed van alcohol en is aangehouden. Op het politiebureau moest de vrouw blazen. Daar bleek haar uitgeademde lucht 875 Ugl alcohol te bevatten, 4 keer de toegestane hoeveelheid van een ervaren bestuurder (220 Ugl) en tien keer de toegestane hoeveelheid (88 Ugl) voor een beginnend bestuurder. De vrouw is inmiddels weer op vrije voeten. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt voor de overtreding.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer