Tiplijn: 06-19541384

Flinke file op de A15 door ongeval bij Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Door een ongeval op de A15 bij Hardinxveld-Giessendam is vrijdagmiddag 24 september een flinke file ontstaan. Het ongeluk op de rijbaan richting Gorinchem gebeurde rond 14.45 uur tussen Hardinxveld en Gorinchem. Bij het ongeval waren meerdere voertuigen betrokken. Twee ambulances rukten uit om de betrokkenen na te kijken. Volgens de politie zijn alle betrokkenen er goed vanaf gekomen.

Eén rijstrook werd afgesloten en daardoor ontstond al snel een file tot aan Papendrecht. Rijkswaterstaat heeft een omleiding ingesteld vanaf Ridderkerk. Verkeer van Rotterdam richting Gorinchem wordt via Dordrecht en Oosterhout over de A16, A59 en A27 gestuurd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer