Tiplijn: 06-19541384

Fietsster valt op hoofd in Hardinxveld door voetbal op de weg

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een fietsster is zaterdagmiddag 25 september ten val gekomen op de Schapedrift in Hardinxveld-Giessendam. Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur doordat de vrouw onverwachts moest remmen vanwege een voetbal die de weg op stuiterde. Omdat de vrouw mogelijk in haar fiets bekneld zou zitten rukte naast een ambulance en de politie ook de brandweer uit. Eveneens werd uit voorzorg een traumahelikopter opgeroepen.

Na aankomst van de hulpdiensten bleken de verwondingen van de vrouw mee te vallen. De traumahelikopter is daarop geannuleerd. Ook zat de vrouw niet bekneld en kon de brandweer al snel weer met vervolg. De vrouw heeft een hoofdwond opgelopen. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken en naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. De politie heeft met de jongens gesproken die aan het voetballen waren en hen op de gevaren gewezen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer