Tiplijn: 06-19541384

Metershoge vlammen bij brand op terras van Hardinxveldse woning

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In de nacht van maandag 20 op dinsdag 21 september 2021 is er op het terras van een woning aan de Buitendams in Hardinxveld-Giessendam brand uitgebroken. Bij aankomst van de brandweer even voor 2.00 uur waren metershoge vlammen zichtbaar en was er door omstanders gestart met een eerste bluspoging. De brandweer heeft het blussen overgenomen en kon doorslag naar de woning voorkomen. Het terras is door de brand flink beschadigd geraakt. Door snelle inzet van de omstanders en de brandweer is de verdere schade beperkt. Hoe de brand is ontstaan, is onbekend.

Foto’s: Brandweer Hardinxveld-Giessendam.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer