Tiplijn: 06-19541384

Politie met zware vesten aan naar melding over ruzie in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie is maandagavond 13 september 2021 met vijf wagens uitgerukt voor een melding over een ruzie, waarbij mogelijk iemand in het bezit zou zijn van een vuurwapen. Het zekere voor het onzekere werd genomen en agenten trokken hun zware, kogelwerende vesten aan. Vervolgens gingen de eenheden met spoed naar de Van Eesterensingel in Alblasserdam.

Er werd uiteindelijk geen vuurwapen aangetroffen. Er bleek ruzie te zijn tussen twee mensen die al langer een conflict met elkaar hebben. Omdat er door de politie geen strafbare feiten werden geconstateerd, werd er niemand aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer