Tiplijn: 06-19541384

Automobilist botst tegen paal in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een man is maandagavond 13 september 2021 gewond geraakt bij een ongeval in Zwijndrecht. De man botste om 23.10 uur met zijn auto tegen een paal op de Plantageweg, vermoedelijk nadat hij onwel werd. Omdat de automobilist mogelijk bekneld zou zitten in het voertuig werd naast de ambulancedienst en de politie ook de brandweer ter plekke gestuurd. De inzet van de brandweerlieden bleek echter niet nodig. Het slachtoffer bleek niet bekneld te zitten en met wat hulp kon hij uit het voertuig worden gehaald. De man is vervolgens door de ambulancedienst behandeld en daarna met spoed naar een ziekenhuis vervoerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer