Tiplijn: 06-19541384

Agenten beëindigen illegaal feest in recreatiegebied Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 september een illegaal feest beëindigd in Dordrecht. Zo’n honderd feestgangers werden rond 2.30 uur door de agenten naar huis gestuurd. De politie verzamelde zich even na 2.00 uur op een parkeerterrein aan de Baanhoekweg. Tientallen agenten reden vervolgens naar het recreatiegebied De Merwelanden om het feest te beëindigen.

De organisatie werd aangesproken dat het feest moest stoppen. De aanwezige feestgangers waren meewerkend en vertrokken zonder problemen. Er zijn geen aanhoudingen verricht of bekeuringen uitgeschreven, zo laat een woordvoerder van de politie weten.

De reden dat de politie het feest beëindigde, is dat een groot feest zonder vergunning sowieso niet mag. Daarnaast speelden ook geluidshinder en de maatregelen rond corona mee in de overwegingen om de feestgangers weg te sturen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer