Tiplijn: 06-19541384

Onrust na sluiting horeca in Hardinxveld; twee jongeren aangehouden

1

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Rond de sluitingstijd van horeca hebben in Hardinxveld-Giessendam kleine groepjes jongeren voor meerdere vechtpartijen en meldingen van overlast gezorgd. De politie werd erbij geroepen en moest optreden om de rust weer te herstellen. Daarbij werden twee jongemannen van 20 en 21 jaar aangehouden voor belediging en mishandeling van een agent.

Na de meldingen van overlast en onrust op straat door vechtpartijen spraken agenten rond 00.20 uur een groepje van 6 tot 8 jongeren aan dat ze moesten vertrekken. Toen ze dat na meerdere vorderingen nog steeds niet deden, zetten de agenten hun wapenstok in. Van een afstand begon een van hen toen de agent met ziektes uit te schelden. Hij probeerde nog weg te rennen, maar de 20-jarige Hardinxvelder kon snel worden aangehouden.

Een 21-jarige omstander viel vervolgens de agent aan. Hij deelde daarbij een trap en een klap uit. De agent raakte niet noemenswaardig gewond, wel raakten zijn spullen beschadigd. Deze 21-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam werd eveneens aangehouden.

Foto: archief.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer