Tiplijn: 06-19541384

Fietser naar het ziekenhuis na botsing met auto in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een fietser is dinsdagavond 7 september 2021 naar het ziekenhuis gebracht na een aanrijding in Gorinchem. Het ongeluk gebeurde omstreeks 18.50 uur op de Banneweg. De fietser stak de ter hoogte van de kruising met de Wijnkoperstraat de Banneweg over en kwam daarbij in botsing met een auto. Bij de klap raakte de fiets beschadigd en werd de voorruit van de auto verbrijzeld. Politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De fietser is ter controle per ambulance naar het nabijgelegen ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer