Tiplijn: 06-19541384

Woning vol rook door smeulende snijplank in Arkel

0

ARKEL – De brandweer is donderdag 2 september uitgerukt voor een melding van brand in een appartement aan het Dokter H. de Vriesplein in Arkel. Rookmelders in het pand gingen af, waarna de hulpdiensten werden gewaarschuwd. Bij aankomst van de politie rond 16.00 uur bleek de woning vol rook te staan. Brandweermensen van Arkel en Gorinchem, die met spoed ter plaatse kwamen, hebben de woning betreden. Op een elektrische warmhoudplaat werd een plastic snijplank aangetroffen. De snijplank was gaan smeulen, wat de rook in de woning had veroorzaakt. De woning is door de brandweer geventileerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer