Tiplijn: 06-19541384

Grote uitslaande brand verwoest schuur in Brandwijk

0

BRANDWIJK – In een schuur aan de Brandwijksedijk in Brandwijk is in de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 augustus 2021 omstreeks 00.30 uur brand ontstaan. Bij aankomst van de hulpdiensten stond de schuur van 10 bij 10 meter al volledig in brand. Hierop is opgeschaald naar het sein ‘grote brand’. Diverse brandweerkorpsen uit de omgeving kwamen ter plaatse.

De brandweer wist overslag naar een naastgelegen schuur te voorkomen. Met behulp van een hoogwerker is de brand geblust. De naastgelegen schuur werd uit voorzorg natgehouden. Kort voor 02.00 uur gaf de brandweer het sein ‘brand meester’. Er raakte niemand gewond bij de brand. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet duidelijk. Stichting Salvage kwam ter plaatse om de eigenaar van de schuur bij te staan.

Op hetzelfde terrein aan de Brandwijksedijk woedde woensdagochtend 21 april 2021 ook al een grote brand. Een woonboerderij ging toen in vlammen op.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer