Tiplijn: 06-19541384

Melding reanimatie wordt aanhouding in Dordrecht

0

DORDRECHT – De hulpdiensten zijn in de nacht van zaterdag op zondag 29 augustus 2021 uitgerukt voor een melding van reanimatie in Dordrecht. In een woning aan de Assumburg zou een man even na middernacht een hartstilstand hebben gekregen. Toen agenten op de plaats des onheils aankwamen bleek van een reanimatie geen sprake. De 36-jarige man uit Dordrecht was weer bij kennis en gedroeg zich agressief tegenover de politiemensen. Eenmaal op straat wilde hij niet luisteren naar de agenten. Aangezien de Dordtenaar onder invloed van alcohol was, is hij aangehouden voor openbare dronkenschap. Agenten hebben de man naar het politiebureau gebracht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer