Tiplijn: 06-19541384

Fietsster (72) aangereden in Zwijndrecht; taxichauffeur rijdt door

0

ZWIJNDRECHT – Een 72-jarige vrouw uit Zwijndrecht is maandagmiddag 30 augustus aangereden in haar woonplaats. De vrouw fietste over de Burgemeester de Bruïnelaan toen ze werd aangereden door een taxichauffeur, die geen voorrang verleende. De fietsster is nagekeken door ambulancepersoneel. Ze is naar het ziekenhuis gebracht om aan haar verwondingen te worden behandeld.

De bestuurder van de taxi, een 76-jarige man uit Rotterdam, reed in eerste instantie door. Politie trof de man aan in Dordrecht. Hij verklaarde de vrouw niet te hebben gezien en het ongeval niet te hebben opgemerkt.

Foto’s: Gerard van Helden en Eline Moerkerken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer