Tiplijn: 06-19541384

Tientallen agenten ingezet bij ongeregeldheden in centrum Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft zaterdagavond 28 augustus 2021 groots ingezet na ongeregeldheden in Dordrecht. Rond de klok van 22.45 uur zou er een vechtpartij ontstaan zijn tussen een grote groep personen ter hoogte van de kruising van de Johan den Wittstraat met de Spuiboulevard, in het centrum van de stad.

Omdat er bij de vechtpartij mogelijk ook iemand gestoken zou zijn, werden naast de vele politie-eenheden ook twee ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd. Bij aankomst van de politie was het erg onrustig in de omgeving. De politie voelde zich genoodzaakt wapenstokken te gebruiken om de situatie onder controle te krijgen. Met behulp van tientallen agenten, hondengeleiders en de Team Parate Eenheid van de politie keerde de rust langzaam terug in de omgeving. De politie kreeg ook assistentie van het team Service en Veiligheid van Qbuzz.

Tenminste één persoon raakte gewond en moest door ambulancepersoneel worden behandeld. Volgens getuigen is er ook minimaal één persoon aangehouden, maar dit heeft de politie tot op heden niet kunnen bevestigen. Wat de aanleiding is geweest voor de knokpartij wordt nog nader onderzocht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer