Tiplijn: 06-19541384

Inslag aangetroffen in woning Ambacht; vuurwapen veiliggesteld

0

ALBLASSERDAM / HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie heeft zaterdagmiddag 28 augustus 2021 een melding gekregen van een inslag in een ruit van een woning aan de Tromplaan in Hendrik-Idoe-Ambacht. Toen agenten ter plaatse kwamen, werd in de nabije omgeving een vuurwapen aangetroffen. Het wapen is veiliggesteld. De inslag zit in een ruit van een woning die door burgemeester Heijkoop is gesloten. De woning heeft een link met bewoners van de woning aan De Boezem in Alblasserdam. De woning die betrokken is in de vergisontvoeringszaak.

In de afgelopen nacht vond er ook al een ontploffing in de woning van die Alblasserdammer plaats en bij een andere woning aan de Merelstraat werd een explosief aangetroffen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer