Tiplijn: 06-19541384

Melding van brand en schoten in Hardinxveld; brandweer en politie rukken uit

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De brandweer en politie zijn woensdagavond 25 augustus 2021 uitgerukt naar de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam. Een melder liet weten dat er brand zou zijn aan de Hardinxveldse dijk. Er zouden mogelijk ook schoten zijn gehoord. De politie en brandweer gingen daarop met spoed ter plaatse.

Bij aankomst van de brandweer werd al snel duidelijk dat er niet geschoten was. De brand die de spuitgasten aantroffen betrof een gecontroleerd vuur in een vuurton. Een pallet die de jongens ook op het vuur hadden gegooid werd gedoofd. Na afstemming tussen de brandweer en politie zijn de hulpdiensten met vervolg gegaan.

Foto’s: Laurens Rozendaal en Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer