Tiplijn: 06-19541384

Onbekende steekt ‘s nachts tientallen banden lek in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht

1

ZWIJNDRECHT – In de afgelopen anderhalve maand heeft de politie in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht tientallen meldingen gekregen van lek gestoken autobanden. De politie heeft nog geen zicht op wie de banden lek steekt en waarom. Daarom wordt dringend gezocht naar informatie en doet de politie een oproep.

De politie laat weten dat het steeds om dezelfde dader lijkt te gaan, die ‘s nachts actief is. Om de serie-autobandensteker te vinden vraagt de politie om alle tips te delen. Eventuele camerabeelden zijn ook zeer welkom. De politie schrijft: “Woon je in Hendrik-Ido-Ambacht of Zwijndrecht en is je iets opgevallen? Dan horen we dit graag! Grijp niet zelf in, maar neem contact op met ons.”

Het delen van een tip kan via een tipformulier op de website van de politie of via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Is er meer informatie over waar diegene toegeslagen heeft? Wel zo handig als het in buurt van je eigen buurt blijkt te zijn.

Reageer