Tiplijn: 06-19541384

Jongen (7) uit Arkel overleden na ongeluk in Egypte

0

ARKEL – De 7-jarige Omr Khalil uit Arkel is om het leven gekomen bij een ongeval in Egypte. De jongen, zoon van de eigenaar van grillroom en pizzeria De Nijl in Arkel, zou bij een tragisch ongeval zijn omgekomen. De jongen was met zijn familie in Egypte op vakantie toen hij van een bankstel op de tafel viel en daarbij zijn nek brak.

De jongen speelde bij ASV in Arkel. “Het is niet te geloven dat je op vakantie gaat en dan niet meer terugkomt,” laat ASV weten. “Wij wensen zijn familie in het bijzonder, maar ook zijn vrienden en voetbalmaatjes van J07/J08 heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.”

De voetbalclub is in rouw en heeft in enkele dagen tijd drie betrokkenen verloren. Naast Omr overleed deze week ook voetballer Reno Dame. Ook hoofdsponsor Eric Snaterse is overleden na een periode van ziekte.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer