Tiplijn: 06-19541384

Hulpverleners tillen gevallen vrouw van plezierjacht op de Linge

0

ARKEL – Hulpverleners hebben woensdagavond 18 augustus een vrouw van een plezierjacht op de Linge getild. Een vrouw was ’s avonds het plezierjacht van een trapje gevallen. Ze had vermoedelijk letsel aan haar heup en pols. Ambulancepersoneel wilde de vrouw rond 23.00 uur naar het ziekenhuis brengen. Daarvoor moest echter een kilometer worden overbrugd vanaf de Linge naar het Kerkeind in Arkel, waar de ambulance stond. Met hulp van de brandweer en politie werd de vrouw in een vacuümmatras gelegd en naar de ambulance getild. De vrouw is daarna naar het ziekenhuis in Gorinchem overgebracht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer