Tiplijn: 06-19541384

Overvallers (23 en 34) aangehouden na overval keukenbezorger in Dordrecht

2

DORDRECHT – Twee mannen van 23 en 34 jaar oud uit Dordrecht zijn zondagmiddag 15 augustus aangehouden voor de overval in Dordrecht op een bezorger van keukenmateriaal. Beide mannen hebben zich op het politiebureau gemeld, zo laat de politie maandagmiddag weten.

De bezorger reed zaterdagmorgen om 08.20 uur de Vlaakweg op, omdat hij daar keukenapparatuur zou afleveren. Toen hij stopte, zette een busje de vrachtwagen van de bezorger klem en moest hij toestaan dat er spullen uit zijn vrachtwagen werden gehaald. De overvallers zetten hun actie kracht bij door de man te bedreigen en mishandelen.

De vluchtauto van het tweetal werd door de politie in de buurt teruggevonden met een deel van de buit. Zondag konden de twee verdachten worden aangehouden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer