Tiplijn: 06-19541384

Kinderfietsje aangetroffen in sloot Sandelingenpark Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een kinderfietsje is zondagavond 15 augustus in het Ambachtse Sandelingenpark aangetroffen in een sloot. De hulpdiensten kwamen rond half negen ter plaatse en gingen op onderzoek uit. Brandweerduikers haalden het fietsje uit het water aan de Schultz van Haegenstraat. Daarna werd de sloot doorzocht om er zeker van te zijn dat er geen kind in het water zou liggen. “Bij dit soort meldingen nemen wij het zekere voor het onzekere,” zo laat de politie weten. Uiteindelijk is er tijdens de zoekactie niemand aangetroffen.

Foto’s: Gerard van Helden en Eline Moerkerken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer