Tiplijn: 06-19541384

Bestelbus belandt in sloot langs de Parallelweg

0

PAPENDRECHT – Een bestelbus is in een sloot langs de Parallelweg tussen Papendrecht en Sliedrecht terechtgekomen. Daarbij raakte niemand gewond. Het eenzijdige ongeval gebeurde zondagochtend 15 augustus 2021 rond 11.45 uur. Het voertuig kwam op z’n kant in de sloot terecht.

Om het voertuig uit de sloot te kunnen trekken, werd de Parallelweg vanaf Sliedrecht tussen de Matenasche Scheidkade en de N214 bij Papendrecht afgesloten. Twee bergingsvoertuigen waren nodig om de bestelbus uit het water te trekken. Zo’n twee uur nadat de bus in het water belandde lukte dit, en kon de weg weer worden vrijgegeven.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer