Tiplijn: 06-19541384

Mannen uit Dordrecht (33) en Zwijndrecht (31) aangehouden na ontvoering; slachtoffer nog vermist

0

DORDRECHT – Een 33-jarige man uit Dordrecht en 31-jarige man uit Zwijndrecht zijn donderdagavond 5 augustus aangehouden. De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij een ontvoering eerder die avond op de Spaarneweg in het Noord-Hollandse Cruquius. De twee werden opgepakt in Gouda, samen met drie mannen uit Rotterdam (22, 22 en 30 jaar oud) en een 30-jarige man zonder vast woonadres.

Ontvoering
Bij de politie kwamen donderdag rond 18.00 uur meerdere meldingen binnen van een mogelijke ontvoering aan de Spaarneweg in Cruquius. Een 56-jarige man uit Hoofddorp zou daar door een aantal personen uit een auto zijn getrokken. Hij werd meegenomen in een rode Mercedes Vito-bus voorzien van imperiaal.

Sporenonderzoek
De politie is direct een zoekactie gestart. Al snel kwamen agenten een aantal mogelijke betrokkenen op het spoor en hielden hen in Gouda aan. In de omgeving van het Vogelplein in Gouda is vervolgens uitgebreid sporenonderzoek gedaan.

Vermist
Het slachtoffer van de ontvoering is niet gevonden en wordt nog vermist. De recherche doet verder onderzoek naar de ontvoering en zoekt getuigen. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Hun betrokkenheid wordt verder onderzocht.

Foto’s van het uitgebreide onderzoek na de arrestatie in Gouda: Remco F. Gerritsen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer