Tiplijn: 06-19541384

Politie: “Twee tieners aangehouden na achtervolging door Dordrecht; ook politieauto geramd”

0

DORDRECHT – De politie heeft twee personen aangehouden na de achtervolging door Dordrecht zondagavond 1 augustus 2021. Omstreeks 18.20 uur kwamen de inzittenden van een Toyota Yaris, die eerder was gestolen vanaf de Bleijenhoek, een politievoertuig tegen. “De bestuurder aarzelde geen moment, botste tegen de politieauto en ging er vervolgens met zijn bijrijder als een dolle vandoor,” meldt de politie.

Op de Merwedestraat reed de bestuurder volgens de politie meer dan 100 km/uur en werd er bijna een bromfietser aangereden. Op de Bankastraat werd vervolgens een geparkeerde auto geramd. Tenslotte verloor de bestuurder van het gestolen voertuig op de Ceramstraat de macht over het stuur en botste voor de derde keer tegen een auto. De mannen renden nog wel weg, maar kwamen niet ver. Agenten hielden hen in de directe omgeving aan, met hulp van omstanders die de agenten vertelden waar de verdachten heen waren gevlucht.

Het tweetal is volgens de politie 17 en 19 jaar oud en komt uit Dordrecht. De beide jongemannen werden aangehouden voor heling van het gestolen voertuig. Daarnaast bleek de 17-jarige bestuurder ook een mes en drugs bij zich te hebben. Het tweetal zit vast. Bij de verschillende aanrijdingen raakte niemand gewond.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer