Tiplijn: 06-19541384

Vrouw (72) ernstig gewond na frontale botsing op provincialeweg bij Wijngaarden

0

WIJNGAARDEN – Een 72-jarige vrouw uit Oud-Alblas is vrijdagochtend 30 juli ernstig gewond geraakt bij een frontale botsing in Wijngaarden. Het ongeval gebeurde rond 9.15 uur op de N482 tussen Sliedrecht en Bleskensgraaf. Een auto en bestelbus reden elkaar tegemoet waarbij volgens getuigen één van de voertuigen op de verkeerde weghelft terecht kwam. Een frontale botsing volgde.

De inzittende van de auto is uit haar voertuig gehaald. De vrouw is gereanimeerd. Na behandeling is ze in zorgwekkende toestand met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bestelbus, een 27-jarige man uit Nieuw-Lekkerland, raakte ook gewond. Hij had letsel aan zijn enkel en is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De 23-jarige Nieuw-Lekkerlandse bijrijder van de bestelbus kwam met de schrik vrij.

Verkeersongevallen specialisten van de politie doen onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Daarna zullen de beschadigde voertuigen door een bergingsbedrijf worden weggetakeld. De N482 is tussen Wijngaarden en de N214 daardoor naar verwachting de verdere ochtend afgesloten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer