Tiplijn: 06-19541384

Team traumahelikopter ingezet bij hulpverlening in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Het team van een traumahelikopter heeft zondagavond 25 juli de ambulancedienst geassisteerd in Hendrik-Ido-Ambacht. Even na 20.00 uur was in een woning aan de Van Duyvenvoordelaan voor een baby medische hulp nodig. Ook inzet van de arts en verpleegkundige van het Mobiel Medisch Team (MMT) bleek nodig. Het team vloog daarom met de traumahelikopter naar Hendrik-Ido-Ambacht en landde op het parkeerterrein van de Ridderhal aan de Hoge Kade.

Het MMT werd door de politie naar de Van Duyvenvoordelaan gebracht. Na behandeling is het MMT weer teruggebracht naar de helikopter. Het kind is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Foto’s: Gerard van Helden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer