Tiplijn: 06-19541384

Hennepkwekerij ontdekt bij flatbrand in Zwijndrecht; bewoner (32) aangehouden

0

ZWIJNDRECHT – In een flatwoning in Zwijndrecht is maandagavond 19 juli even voor middernacht brand ontstaan in een flatwoning. De hulpdiensten rukten uit naar de brand aan de Kapitein Stamperiusflat waar daadwerkelijk rook kwam uit een appartement van het flatgebouw. De brandweer betrad de woning om de brand in de slaapkamer te blussen en stuitte op een hennepkwekerij.

De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand en twee blusvoertuigen en een ladderwagen werden ingezet. Diverse naastliggende flatwoningen werden gecontroleerd. De 32-jarige bewoner van de flatwoning is door de politie aangehouden. “Onderzoek moet uitwijzen of de brand is ontstaan door de hennepkwekerij of door een andere oorzaak”, laat een politiewoordvoerder weten. De man uit Zwijndrecht zit nog vast.

Foto’s: Eline Moerkerken en Gerard van Helden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer