Tiplijn: 06-19541384

Automobilist rijdt tegen gevel van cafetaria in Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – Een 90-jarige automobilist is dinsdagmiddag 20 juli 2021 tegen de gevel van een cafetaria en lunchroom gereden aan de Burgemeester Jansenlaan in Zwijndrecht. De man reed even na 16.00 uur op het parkeerterrein van winkelcentrum Noord. Door nog onbekende oorzaak schoot hij met zijn auto vanaf het parkeerterrein door tegen de gevel van het cafetaria. Een grote ruit van het pand sneuvelde en ook de auto raakte beschadigd. Niemand raakte gewond.

De bestuurder is wel nagekeken door een medewerker van de ambulancedienst. Verder onderzoek in het ziekenhuis bleek niet nodig. Nadat de man was bijgekomen van de schrik heeft de politie zijn verhaal aangehoord. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de beschadigde auto mee te nemen.

Foto’s: Eline Moerkerken en Gerard van Helden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Misschien moet het CBR eens onderzoeken of de oude man nog veilig de weg op kan met zijn auto, als die nog op te lappen is? Het is wel sneu, als je altijd zelfstandig was en nu een taxibusje moet laten komen om je te laten vervoeren. Als het dan toch fout moet gaan, dan natuurlijk wel graag zo, met alleen maar blikschade tot gevolg. Gelukkig geen doden.

    Mij valt echter vooral op dat de kentekenplaat nog leesbaar is, net alsof er geen richtlijn AVG of privacywetgeving bestaat. Is het nou zo moeilijk om even een zwart balkje over die nummerplaat heen te plakken, om de privacy van de oude brokkenpiloot te beschermen? Als de familie van de oude baas een claim indient, kan het voor dit weblog erg duur worden!

Reageer