Tiplijn: 06-19541384

Vechtpartij op strandje langs de Beneden-Merwede; politie stuurt ruim 100 jongeren weg

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Bij een vechtpartij op een strandje aan de Beneden-Merwede zijn twee personen gewond geraakt. Dit gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag 17 juli 2021. Eén van de aanwezigen zou zijn geslagen met een bierflesje en een andere aanwezige had een kopstoot gekregen. Ambulancepersoneel keek beide gewonden na.

Op de strandjes langs de Merwede tussen Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht waren ruim honderd jongeren aanwezig. Alle aanwezigen werden door de politie verzocht om huiswaarts te gaan. Hier werd door de jongeren gehoor aan gegeven, waarna de rust al snel terugkeerde.

Vanwege de verkeersveiligheid bij de inzet van politie en ambulance werd enige tijd een rijstrook van de A15 afgesloten. De politie doet verder onderzoek naar de vechtpartij.

Foto’s: Jorrit de Haas, Eline Moerkerken en Gerard van Helden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer