Tiplijn: 06-19541384

Jongeman aangehouden bij zoektocht naar vermist persoon in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De politie heeft vrijdagavond 16 juli 2021 een jongen aangehouden in Hardinxveld-Giessendam. Om 19.30 verstuurde de politie een Burgernetbericht met de vraag om uit te kijken naar een vermiste  verwarde man. Een half uur later werd in een weiland aan de Spoorweg een persoon aangetroffen. De politie kwam ter plaatse en droeg de man over aan de ambulancedienst. Tegelijkertijd werden er beledigingen geuit richting de hulpverleners. Agenten hielden daarop direct een jongeman als verdachte aan. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht voor verhoor.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer