Tiplijn: 06-19541384

Auto belandt op z’n kant na ongeval in Dordrecht

0

DORDRECHT – Na een aanrijding tussen twee voertuigen in Dordrecht is op woensdagmiddag 14 juli 2021 een voertuig op zijn kant terecht gekomen. Het ongeval gebeurde net na 15.00 uur op de kruising van de Nijhofflaan met de Rechte Zandweg. Het ongeval ontstond vermoedelijk door een voorrangsfout. Ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse. Niemand raakte echter ernstig gewond.

Op de bewuste kruising in de wijk Dubbeldam hebben de afgelopen jaren al vele aanrijdingen plaatsgevonden, waarbij het slechte zicht op het kruispunt vaak als oorzaak wordt genoemd. De gemeente Dordrecht heeft eerder dit jaar beloofd dat de kruising nog dit jaar zal worden aangepakt.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer