Tiplijn: 06-19541384

Melding van reanimatie kind blijkt hond met hartstilstand in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een hond heeft zondagmiddag 11 juli tijdens het spelen vermoedelijk een hartstilstand gekregen op de Willem de Zwijgerlaan in Dordrecht. Naast de dierenambulance kwamen ook de politie en een ambulance ter plaatse. Dit doordat iemand 112 belde, en in de chaos begrepen werd dat er een kind gereanimeerd moest worden. “Dit bleek later een spraakverwarring”, laat een politiewoordvoerder weten. “De persoon belde voor de hond maar dit was verstaan als een melding voor een kind.” De Duitse herder heeft de hartstilstand niet overleefd.

Foto’s: Barry Kroonen en Jesse den Dunnen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer