Tiplijn: 06-19541384

Automobilist crasht in geleende auto op de Lindtsedijk in Zwijndrecht

4

ZWIJNDRECHT – Een automobilist is vrijdagavond 9 juli 2021 gecrasht op de Lindtsedijk in Zwijndrecht. Omstreeks 22.00 uur raakte de man met het voertuig in de berm van de dijk. Hij reed vervolgens, vermoedelijk met zeer hoge snelheid, de treinrails op en kwam zo’n 200 meter verder op de kruising met de Oudemaasweg tot stilstand. De automobilist stapte daarop uit het zwaarbeschadigde voertuig en sloeg op de vlucht.

Diverse voorbijgangers waren getuige van het ongeval en belden de politie. Agenten kwamen ter plaatsen en startten een onderzoek. Hierbij werd de eigenaar van het voertuig gebeld en vertelde deze dat hij het voertuig uitgeleend had. Niet veel later kwam de bestuurder weer op de plek van het ongeval. Hij is door de politie aangehouden. De politie doet verder onderzoek en het voertuig is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. Er rijden in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht een aantal frustratos rond die waanzinnig snel rijden, en uitlaat bypass hebben takke herrie.Rode mustang, witte golf, Honda, div Audi’s en karrenvracht motorrijders, vooral Sophialaan snelheden van 80-100 + km/hr richting zebra’s

  2. De eigenaar kan zich rijk rekenen met zulke kennissen! Lenen je auto, crashen hem en vluchten.

    Het is dat hij hierover geïnformeerd wordt, anders had hij het nooit geweten? Vreemd verhaal, zegt genoeg over hem en zijn ‘vrienden’.

  3. Ik zie ze regelmatig met snelheden van ver over de 100km/u over de Lindtsedijk rijden. Meestal ’s avonds na 18:00, als er weinig ander verkeer is, of in het weekend. Het verbaast me dat er nog geen doden zijn gevallen.

Reageer