Tiplijn: 06-19541384

Gewonden bij ongeval op de A27 bij Hoogblokland

0

HOOGBLOKLAND – Op de A27 bij Hoogblokland heeft vrijdagmiddag 25 juni 2021 een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 15.40 uur botste op de rijbaan richting Utrecht een personenbusje met hoge snelheid achterop een vrachtauto en vervolgens tegen de vangrail. Direct werden diverse hulpdiensten waaronder een traumahelikopter opgeroepen. Meerdere inzittenden van het busje raakten gewond.

De traumahelikopter landde op de snelweg. Vanwege het ongeval waren de twee rechterrijstroken richting Utrecht afgesloten. Zeker drie personen werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het zwaar beschadigde personenbusje is door een bergingsbedrijf opgehaald. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer