Tiplijn: 06-19541384

Twee ongevallen tijdens de ochtendspits in Gorinchem

0

GORINCHEM – In Gorinchem zijn woensdag 23 juni 2021 twee ongevallen gebeurd in de ochtendspits. Omstreeks 08.15 uur ging het mis op de Spijksesteeg. Op de rotonde bij de Griendweg werd een 29-jarige fietsster uit Gorinchem geschept door een 36-jarige automobiliste uit Spijk. De fietsster stak over en kreeg geen voorrang van de automobiliste. Politie en een ambulance waren snel ter plaatse. De fietsster raakte gewond en is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Omstreeks 08.20 uur vond op de Banneweg in Gorinchem ook een ongeval plaats. Een 14-jarige fietser uit Werkendam stak zonder te kijken de Banneweg over en botste tegen de zijkant van een passerende auto. Politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De jongen is nagekeken door ambulancepersoneel. Politieagenten assisteerden bij de afhandeling van het ongeval.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer