Tiplijn: 06-19541384

Scooters botsen op de Ringdijk in Zwijndrecht; jongen naar ziekenhuis

0

ZWIJNDRECHT – Twee scooters zijn vrijdagavond 18 juni 2021 met elkaar in botsing gekomen. Dit gebeurde op de Ringdijk in Zwijndrecht ter hoogte van het Veerplein. Na het ongeval kwamen politie en ambulance ter plaatse. Ambulancepersoneel keek één van de scooterrijders na. Hij is voor verdere controle naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft een andere betrokkene, die er na het ongeval eerst vandoor was gegaan, aangehouden. Voor welk strafbaar feit de jongen is opgepakt, is nog niet bekend. Beide scooters raakten beschadigd. Eén van de scooters is door een bekende met aanhanger opgehaald. De andere scooter is door een vriend thuis gebracht.

Foto’s: Eline Moerkerken en Gerard van Helden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer