Tiplijn: 06-19541384

Vrouw (22) gaat bij Oude Torenbrug onderuit met net aangeschafte scooter

0

ALBLASSERDAM – Een 22-jarige vrouw uit Papendrecht is vrijdagmiddag 18 juni 2021 gewond geraakt, nadat zij onderuit ging met een bromscooter die zij een dag eerder aanschafte en op haar naam zette. De vrouw reed over de Oude Torenbrug en ging in de bocht rechtdoor. Ze schoot over de wegafscheiding en kwam op het fietspad ten val.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht.

Mensen van de pers hebben de scooter naar Papendrecht gebracht. De politie heeft de moeder van 22-jarige vrouw naar het ziekenhuis gebracht, omdat zij erg geschrokken was nadat zij hoorde dat haar dochter was gevallen en mogelijk niet goed in staat zou zijn zelf veilig naar het ziekenhuis te gaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer