Tiplijn: 06-19541384

Vermiste man na lange zoektocht bij De Gorzen aangetroffen

0

RIDDERKERK – Na een grote zoektocht is vrijdagmiddag een vermiste 41-jarige man aangetroffen. De man was vrijdag 11 juni omstreeks 11.00 uur voor het laatst gezien in het bos bij de Gorzen in Ridderkerk. Er werd gezocht in natuurgebied De Gorzen in Ridderkerk, direct aan de overkant van de West-Kinderdijk in Alblasserdam. Er werden honden, een politiehelikopter, een drone, mountainbikes en offroad-motoren ingezet. Ook een team van Ready2Help-vrijwilligers van het Rode Kruis hielp mee met zoeken.

Auto
De auto van de vermiste man was op de parkeerplaats van de CrossFit Ridderkerk bij De Gorzen aangetroffen. De politie maakte zich ernstig zorgen over de vermissing. Naast dat er een grote zoektocht werd opgestart in het Ridderkerkse natuurgebied vroeg de politie via social media om hulp.

Aangetroffen
Omstreeks 15.30 uur werd de vermiste man in het natuurgebied ongedeerd aangetroffen. Foto’s: Eline Moerkerken, Gerard van Helden en Peter Stam.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer