Tiplijn: 06-19541384

Auto te water bij ongeval op de Parallelweg

0

SLIEDRECHT – Bij een ongeval op de Parallelweg in Sliedrecht is vrijdagavond 11 juni één van de betrokken auto’s in het water terechtgekomen. Het ongeluk gebeurde om 18.30 uur. Eén van de auto’s kwam in het water terecht. Een voorbijganger belde de hulpdiensten maar beide bestuurders bleken niet gewond.

Een ambulance kwam nog wel ter plaatse maar inzet van het medische personeel was niet nodig. De politie heeft zorggedragen voor de afhandeling van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water getakeld. Beide auto’s zijn flink beschadigd geraakt en afgevoerd. Het ongeval kon gebeuren doordat één van de auto’s in de smalle bocht deels op de verkeerde weghelft reed, zo lieten de automobilisten aan de politie weten.

Foto’s: Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer