Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder (33) ernstig gewond na ongeval in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een 33-jarige motorrijder uit Zwijndrecht is op donderdagmiddag 10 juni 2021 ernstig gewond geraakt bij een ongeval in zijn woonplaats. De man reed op de Munnikensteeg tegen een personenauto aan. De motorrijder werd daarbij gelanceerd en kwam meters verderop op het wegdek terecht. Hij raakte ernstig gewond en ambulancepersoneel ontfermde zich over hem. Een traumahelikopter werd ook opgeroepen.

De motorrijder bleek beenletsel te hebben. De traumahelikopter landde bij het Sandelingenpark in Hendrik-Ido-Ambacht, waar de ambulance met het slachtoffer het Mobiel Medisch Team trof. De gewonde man is onder begeleiding van de arts van de traumahelikopter naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht. De inzittenden van de personenauto raakten lichtgewond, laat de politie weten. Een vrouw is door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.

De Munnikensteeg is tijdelijk afgesloten geweest vanwege onderzoek van de politie. Verkeersongevallen specialisten van de politie onderzoeken de toedracht van het ongeval. Duidelijk is dat de auto wilde keren om terug te gaan naar de kruising, waarbij de achteropkomende motorrijder over het hoofd werd gezien.
Foto’s: Gerard van Helden en Eline Moerkerken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer