Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt in Dordrecht voor inzet op het Statenplein

0

DORDRECHT – Een traumahelikopter is dinsdagavond 8 juni geland aan de Merwekade in Dordrecht. Op het Statenplein was inzet van het Mobiel Medisch Team (MMT) van de helikopter nodig bij een medische noodsituatie in een woning. De hulpdiensten kwamen rond 21.00 uur ter plaatse. Het personeel van de helikopter is door de politie van de Merwekade naar het Statenplein gebracht. Een hoogwerker van de brandweer kwam naar het plein om het slachtoffer na behandeling horizontaal uit de woning te tillen. De patiënt is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht, onder begeleiding van de MMT-arts.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer